Czekolada Callebaut Gold CHK‑R30GOLD‑E4‑U70 – karmelowa z nutą toffi i soli, jasno bursztynowa, idealna do pralin, ganache i kremów.
Karmelowa czekolada o bogatej nucie toffi, masła, śmietany i ekscytującej odrobinie soli, starannie wykonana została z najlepszych składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Przyjemna jasno bursztynowa barwa o złotym odcieniu, która sprawdza się w niemal każdym zastosowaniu.
Zastosowanie w cukiernictwie:* karmele
* grona czekoladowe
* pasta czekoladowa
* ganache
* talarki czekoladowe
* trufle
* krem bawarski
* kremy i crémeux
* krem angielski i twarogowy
* glazury
* mus
Produkt Callebaut
Opakowanie producenta: 2,5kg
Kod produkt: CHK-R30GOLD-E4-U70
Nie potrzebujesz całego worka? Czekolada Callebaut Gold dostępna jest także w poręcznym opakowaniu 500 g: