Pierwsza w Polsce „taka” książka cukiernicza !!!
Jej autorami jest trójka utalentowanych artystów świata cukierniczego: Michał Iwaniuk, Maciej Rosiński oraz Maciej Wiśniewski.
Książka
Kreacje to podręcznik dla profesjonalnych cukierników i zawiera 36 sprawdzonych autorskich receptur deserów w formie monoporcji. Praca z ich w 100% odtwarzalnymi przepisami zawartymi w publikacji wniesie jakość Twojej oferty na wyższy wymiar smaku i formy deseru artystycznego.
Zmywalna, twarda okładka, gruby elegancki papier, przyjazny format.
Część teoretyczna, dzięki której lepiej zrozumiecie cukiernictwo. Opisane cukry i ich charakterystyka, sposoby temperowania czekolady i wiele innych...
Odpowiednio duża czcionka, szkice z zaznaczonymi poszczególnymi teksturami i oczywiście wszystko w napisane w języku polskim.
Okładka: twarda
Format: A4
Stron: 266





