Serdecznie zapraszamy na kolejne szkolenie w Akademii Sweet Decor.
Maciej Rosiński zaprosi wszystkich uczestników na szkolenie, którego tematem przewodnim będą podstawy nowoczesnego cukiernictwa - pierwsza część. Zapraszamy cukierników jak również amatorów, którzy do słodkich wypieków chcą podchodzić profesjonalnie.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.
Prowadzący: Maciej Rosiński zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017. Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro. Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu. Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.
W czasie dwóch dni szkolenia uczestnicy poznają nowoczesne trendy w cukiernictwie. Wspólnie z prowadzącym przejdą przez wszystkie
etapy tworzenia każdej receptury.
W programie znajdą się następujące receptury:
- • Ciastko marchwiowo-pomarańczowe z kremem serowym
- • Ciasto Early Grey
- • Financier z pomarańczami i pistacją
- • Drożdżówka z owocami i kruszonką
- • Tarta z kremem patissiere i truskawkami
- • Beza z kremem egzotycznym
- • Ptyś z kremem waniliowym i konfiturą malinową
- • Sernik pieczony w niskiej temperaturze z konfiturą z pomarańczy
Zapewniamy:
- • wszystkie niezbędne materiały i produkty do tworzenia wypieków
- • profesjonalne, w pełni wyposażone stanowisko pracy
- • w trakcie szkolenia przerwa kawowa, obiad
- • certyfikat ukończenia szkolenia
- • 5% zniżki na produkty zakupione w dniu szkolenia
- • 5% zniżki na każde następne zakupione szkolenie - Pozostaw nam swoją opinie na Opinie Google
Szczegółowe informacje:
Data szkolenia: 24-25 KWIETNIA 2023 Poniedziałek-Wtorek
Czas trwania: 18 godz. - szkolenie dwudniowe,
Rozpoczęcie: Wt. 9:00-18:00., Śr. 9:00-18:00
Miejsce: Centrum szkoleniowe Akademia Sweet Decor
Cena szkolenia: 1 200 zł (brutto)
Zapytaj o dofinansowanie
W razie pytań prosimy o kontakt pod nr tel. 517 081 966 , 507 845 601
UWAGA! Przy składaniu zamówienia na szkolenie za pośrednictwem sklepu proszę wybrać opcję płatności - PRZELEW. W tytule przelewu prosimy podać imię i nazwisko osoby, która będzie uczestnikiem szkolenia.
Zdjęcia deserów są poglądowe.
Lokalizacja Centrum Szkoleniowego: Akademia Sweet Decor
Regulamin Szkoleń w Akademii Sweet Decor »
* W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia liczba osób, szkolenie zostanie odwołane. Osobom, które szkolenie zakupiły zwrócimy pieniądze.