Fantazyjne włoskie makaroniki - malutka beza, wypiek na bazie mąki migdałowej...
aby upiec idealne trzeba pamiętać o kilku ważnych sprawach... jakich?
O tym opowie prowadzący:
Maciej Rosiński - zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017. Trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016 z którą zdobył brąz i srebro. Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu. Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą – dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.
Zakres szkolenia:
- Przygotowanie bezy włoskiej
- Barwienie, szprycowanie, wypiekanie makaroników
- Sporządzanie ganaszy (kilka rodzajów)
- Nadziewanie i składanie
Zapewniamy:
- Wszystkie niezbędne materiały i produkty do stworzenia makaroników
- Profesjonalne, w pełni wyposażone stanowisko pracy
- W trakcie szkolenia przerwa na lunch, poczęstunek oraz obiad
- Certyfikat ukończenia szkolenia
- 5 % zniżki na produkty zakupione w dniu szkolenia
Data szkolenia: 25 MAJA 2022, Środa
Miejsce: Centrum szkoleniowe Akademia Sweet Decor
Cena szkolenia: 800 zł/os. (brutto)
Czas trwania: 9:00-17:00
W razie pytań prosimy o kontakt pod nr tel. 507 845 601
Lokalizacja Centrum Szkoleniowego: Akademia Sweet Decor
UWAGA! Przy składaniu zamówienia na szkolenie za pośrednictwem sklepu proszę wybrać opcję płatności - PRZELEW. W tytule przelewu prosimy podać imię i nazwisko osoby, która będzie uczestnikiem szkolenia
Regulamin Szkoleń w Akademii Sweet Decor »
* W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia liczba osób, szkolenie zostanie odwołane. Osobom, które szkolenie zakupiły zwrócimy pieniądze.