Uwaga totalna NOWOŚĆ!
W ramach premierowych warsztatów z cyklu-
Akademia Słodkiego Malucha zapraszamy na pierwsze spotkanie dla dzieci.
WEEKEND ZE SMAKIEM
Czy w ferie można się uczyć?
Można! Najlepiej gotowania!
Oglądają MasterChef Junior?
Podglądają Ciebie przy gotowaniu?
A może chętnie pomagają przy pracy w kuchni?
Rozwiń talent kulinarny swoich dzieci i pokaż jak fajne może być gotowanie!
By umilić zimowy czas wszystkim dzieciom przygotowaliśmy specjalne weekendowe warsztaty kulinarne dla najmłodszych.
Warsztaty, podczas których poznają sekrety gotowania, przygotują pyszne obiady, a także nauczą się jak zrobić fantastyczny, słodki deser!
Nie zabraknie też słodkich podarunków do domu!
Podczas warsztatów przygotujemy:
- pyszne śniadania
- 2-daniowy obiad składający się z zupy i dania głównego
- słodkie desery
- coś pysznego do domu
Pyszne menu, z którym poradzą sobie nawet najmłodsi!
Zapraszamy dzieci w wieku 7-14 lat na warsztaty kulinarne, które odbędą się w Akademii w sobotę i niedzielę tj. 23-24.01.2021r.
Będzie wesoło, będzie zimowo, będzie słodko i słono, a przede wszystkim będzie pysznie :)))
Wszystko to co dzieci przygotują później skonsumują przy wspólnym stole.
Prowadzący:
Sylwia Ładyga Trener sztuki cukierniczej, uczestniczka 5 edycji największego kulinarnego show na świecie – MasterChef Polska, Zdobywczyni 2 miejsca w konkursie KULINARNY BLOG ROKU 2016, Jako pierwsza i jedna w Polsce blogerka gotowała na największych na świecie Targach Gastronomicznych – SIAL 2018 w Szanghaju w Chinach. Prowadząca pokazy kulinarne, warsztaty, festiwale, otwarcia restauracji, cukierni, a także jurorka konkursów kulinarnych ( m.in. Małopolski Festiwal Smaku – edycja letnia, edycja zimowa, Pokazy gotowania w Newport w Walii w trakcie WOŚP … )
W OFERCIE WARSZTATÓW.:
- • SOBOTA:
- ŚNIADANIE:
- - słodkie sodziaki z twarożkiem i owocami
- ZUPA:
- - zupa serowa z zapiekaną grzanką
- DANIE GŁÓWNE:
- - amerykańska pizza na idealnym, puszystym cieście
- DESER:
- - sernikobrownie z malinami – muffiny
- DO DOMU:
- - ciasteczka „kocie oczka” z czekoladą
- • NIEDZIELA:
- ŚNIADANIE:
- - kokosowe tosty francuskie z owocami
- ZUPA:
- - krem pomidorowy z mozzarellą
- DANIE GŁÓWNE:
- - zapiekane naleśniki pomarańczowe z twarożkiem i migdałami
- DESER:
- - obwarzanki z ciasta kruchego i francuskiego
- DO DOMU:
- - ciasteczka budyniowe
UWAGA!:
- Będzie dużo dobrej zabawy, humoru i mnóstwo radości!
Zapewniamy:
- • wszystkie niezbędne materiały i produkty do tworzenia dań
- • profesjonalne, w pełni wyposażone stanowisko pracy
- • w trakcie szkolenia przerwa na herbatkę, a po zakończeniu, w ramach obiadu dzieci zjedzą to co wcześniej przygotowały
- • certyfikat ukończenia warsztatów
Szczegółowe informacje:
Data szkolenia: 23-24 STYCZNIA 2021, sob.- niedz.
Czas trwania: 6 godzin,
Godz: sob i niedz 10:00:16:00.
Miejsce: Centrum szkoleniowe Akademia Sweet Decor
Cena szkolenia: 250 zł(brutto)
W razie pytań prosimy o kontakt pod nr tel. 507 845 601
UWAGA! Przy składaniu zamówienia na szkolenie za pośrednictwem sklepu proszę
W UWAGACH WPISAĆ IMIĘ I NAZWISKO ORAZ WIEK DZIECKA.
Proszę również wybrać opcję płatności - PRZELEW. W tytule przelewu prosimy podać imię i nazwisko osoby, która będzie uczestnikiem szkolenia.
Zdjęcia deserów są poglądowe.
Lokalizacja Centrum Szkoleniowego: Akademia Sweet Decor
Regulamin Szkoleń w Akademii Sweet Decor »
* W przypadku, gdy nie zbierze się odpowiednia liczba osób, szkolenie zostanie odwołane. Osobom, które szkolenie zakupiły zwrócimy pieniądze.